SİLİNDİR KAPLAMALARINDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

Güncelleme Tarihi: 01/03/2022  

www.kurtaran.com sitesinde çerez(ler) kullanılmaktadır. Çerezler, web sitesi ziyaretçilerinin web sitesi kullanımını analiz etmek amacıyla bilgisayara, tablet ve cep telefonu gibi mobil cihazlara bırakılan bir tür tanımlama dosyalarıdır. Tarayıcınızın çerez ayarlarına göre çerezleri kabul edebilir veya kabul etmeyebilirsiniz. Herhangi bir internet sitesi tekrar ziyaret edildiğinde çerezler, bilgisayarların tanınmasını sağlar. Eğer çerezleri devre dışı bırakmak ya da konu ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz, lütfen Çerez Politikası’nı okuyunuz. Tarayıcınızdan Çerez ayarlarınızı değiştirmediğiniz sürece, bu sitedeki çerez kullanımını kabul etmiş olacağınızı özellikle belirtmek isteriz.

Çerez Politikası

Kurtaran Lastik ve Plastik olarak, web sitemizi ziyaret eden kullanıcıların kişisel verilerinin gizliliğinin sağlanması ve korunması amacıyla gerekli teknik ve idari önlemleri alıyoruz. Kişisel verilerinizi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak işliyor, bu kişisel verileri gerekli olduğu süre boyunca muhafaza ediyor, bu sürenin sonunda siliyor, anonimleştiriyor veya imha ediyoruz.

www.kurtaran.com adlı web sitemizden gerektiği gibi yararlanılabilmek ve sitemizi geliştirilebilmek için çerezler (cookie) kullanılmaktadır. Bununla birlikte siz çerez kullanılmasını istemiyorsanız, tarayıcınızın ayarlarından çerezleri silebilir ve/veya engelleyebilirsiniz. Ancak bu, web sitemizin gerektiği gibi kullanabilmesini olumsuz etkileyebilecektir. Tarayıcınızdan çerez ayarlarınızı değiştirmediğiniz sürece, web sitemizdeki çerez kullanımını kabul etmiş olduğunuzu varsayacağız.

Toplanan kişisel verilerle ilgili Politikamızı ve ilkelerimizi www.kurtaran.com/kvkk.html adresinde yer alan Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası’nda okuyabilirsiniz.

Çerez nedir?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan bilgilerin, şifrelerin kaydedildiği, o internet sitesine tekrar girildiğinde bilgilerinizin hatırlanarak giriş yapıldığı metin dosyası, kod veya yazılım öğesidir.

Çerezler nasıl kullanılır?

İnternete erişim sağlayan araçlara (bilgisayar, tablet, telefon vd.) yüklenen çerezler veya elde edilen bilgiler aşağıda yazılı amaçlarla toplanmaktadır:

Web Sitemizde Kullanılan Çerez Türleri:

- Geçici çerezler:

- Kalıcı çerezler:

- Zorunlu Çerezler:

- Performans ve analiz çerezleri:

- İşlevsellik çerezleri:

- İzleme çerezleri:

Çerezleri nasıl kontrol edebilirsiniz?

Web sitemizi kullandığınız taktirde çerezleri otomatik olarak kabul ettiğiniz varsayılacaktır. Bununla birlikte siz çerezleri kontrol edebilir veya silebilirsiniz. Çerezleri silmenin veya engellemenin çeşitli yolları bulunmaktadır. İnternete erişim sağladığınız cihazdaki çerezleri silebilir veya 3. taraf çerezlerini engelleyebilirsiniz. Ayrıca belli bazı sitelerden çerezleri engelleyebilir veya ayrım yapmaksızın tüm çerezleri engelleyebilir veya internet erişimine son verdiğinizde hali hazırdaki tüm çerezleri silebilirsiniz. Böylece çerezlerin cihazınızda kaydedilmesine engel olabilirsiniz.

Kurtaran Lastik Ve Plastik ‘ e ait web sitelerine farklı cihazlar üzerinden erişiyorsanız, her bir cihaz için (bilgisayar, tablet, telefon gibi) internet tarayıcınızın çerez ayarlarının tercihlerinize uygun olarak düzenlenip düzenlenmediğini kontrol edebilirsiniz. Bir veya daha fazla çerez kategorisini engellerseniz, mevcut çerezler ile bilgi toplamaya devam edebiliriz, ancak engellenen çerezlerin kullanımına derhal son verilecektir.

Çerezleri silmeyi tercih ederseniz ilgili web sitesindeki tercihleriniz de silinecektir. Ayrıca, çerezleri tamamen engellemeyi tercih ederseniz bu eyleminiz www.kurtaran.com sitemizi kullanımınızı etkileyebilir, web sitemizin belirli bölümlerini görüntüleyemeyebilir veya sizin için özelleştirilmiş olan bilgiler varsa artık erişemeyebilirsiniz

Kullanıcı Anlaşması

Çerezlerden bazılarını veya hepsini silmeksizin veya engellemeksizin web sitemizi kullanmaya devam ettiğiniz taktirde, silmediğiniz veya engellemediğiniz çerezlerin cihazınıza yerleştirebileceğini kabul etmiş oluyorsunuz.

Bize Ulaşın

Kurtaran Lastik ve Plastik olarak işbu Çerez Politikasında, ihtiyaçlar veya yasaların öngördüğü değişiklikler ve güncellemeleri yapabiliriz. Bunları web sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Çerez Politikasına ilişkin herhangi bir sorunuz olması halinde, info@kurtaran.com adresten bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kurtaran Lastik ve Plastik..




  • ITM 2022 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2022 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2022 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2022 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2022 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2022 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2022 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2022 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2016 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2016 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2016 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2016 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2016 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2016 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2016 FUAR GÖRÜNTÜLERİ
  • ITM 2016 FUAR GÖRÜNTÜLERİ

TEKSTİL ENDÜSTRİSİ

YASSI ÇELİK ENDÜSTRİSİ

KAĞIT ENDÜSTRİSİ

AMBALAJ ENDÜSTRİSİ

AHŞAP ENDÜSTRİSİ

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Firma Adı : Kurtaran Lastik ve Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.
Adres : İkitelli Organize San.Bölgesi Mah.
Adres : Eski Turgut Özal Cad. No:24
İlçe /İl : Başakşehir / İstanbul
Email : kurtaran@kurtaran.com
Telefon : +90 (0212) 683 02 84 Pbx
Fax : +90 (0212) 683 15 64

HABERLER

- 2012 de İSO 9001 belgemizi almış bulunmaktayız.
- Yeni adresimizde hizmet vermekteyiz.
- ITM 2022 Fuarındayız.